Sånn går nu dagan igjen...

Skal vi se, hv har så akjedd... Jo, jeg har greid å få en glassbit i fingeren som selvfølgelig er så djupt nede at verken legen eller jeg fikk den ut... Han skal prøve igjen til uka for den har nå kapsla seg inn. Håper det er mulig å få den ut nå!

 

Hm, hva anna... JO! Fikk nye medisiner før jul og har trappa opp på dem, de la jeg på meg noe inst av så nå er det faktisk ganske så slitsomt å få på seg skoa, faktisk... Alt verker og det er rimelig tungt å bevege seg rundt... Ærre mulig, liksom! MEN hadde de funka bra og latt meg slippe å slite med angsten hadde det vært verdt det! Da kunne jeg kjøpt meg større klær og større bh'er (om mulig ;-) hehe) og blitt vandt til kroppen, men nei da... Angsten er her fremdeles... Grrr!!! Da jeg fortalte det til legen nå denna uka, sa han at jeg skulle slutte på dem! Puh! Så da hadde jeg jo lest meg opp på noen nye piller og han hadde god erfaring med disse så da begynte jeg på dem, da! 

 

Og så over til noe helt anna! Drar til syden om ei drøy uke!!! Det blir bare SÅ deilig å late seg ved bassengkanten!!! Tar med bøker, strikketøy og kjøper masse røyk på flyet!!! Jiha!!! Det blir bare meg og ei god venninne!!! Cavafrokost og paraplydrinker here I come :-)

 

Oi! Kom på en nyhet til! Har blitt fylkeskoordinator i Buskerud for Bipolarforeninga! Har litt på følelsen at jeg allerede har skrivi det, men samma det! Hakke vondt av å si det igjen ;-) Håper på å få igang aktiviteter i Drammen etterhvert!

 

Sånn, det var en kjapp oppdatering!

 

Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

46, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, #mat, #bøker, #vin, #kaffe, #brus, #vann, sa jeg mat? hehe! #Food #Coffee Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits