Fylkeskoordinator!

I dag har jeg blitt fylkeskoordinator i Buskerud for Bipolarforeningen! Veldig spennende! Gleder meg virkelig til å sette igang selvom det er litt skummelt også! Får jo da en del ansvar, som jeg helt logisk sett veit at jeg klarer, men venter litt på at angsten skal lure meg... Driver og trapper opp på nye medisiner og håper de skal ta resten av angsten! De har hjulpet noe, men dosene har vært for små så jeg får håpe de virkelig hjelper ved høyere dose :)

 

Det er veldig godt å kjenne at jeg kan være til nytte, merker jeg! Gleder meg til å få med meg flere kurs etterhvert og også å lede noen! 

 

Men nå fikk jeg lyst til å bake litt! Lagde nemlig donuts her om kvelden, og de blei sjukt gode!!!!! La noen i fryseren og vil bare sjekke om de blir gode etter opptining også for da kan jeg bake de nå før helga! Har nemlig bursdag på tirsdag så da skal vi ha familien på kaffeslabberas! Det blir koselig! Og jeg som elsker å bake, må jo ha et par- tre- femten forskjellige slag ;)

 

Vi snakkes!

2 kommentarer

Alice

15.01.2015 kl.15:21

Gratulerer, og så bra at du tar initiativ! Vi trenger mer tilbud til oss som sliter med bipolar lidelse. Føler at det er mange spesialister, men ikke så mange som er spesialist innenfor bipolar. Gjennom min behandling har jeg ihvertfall aldri møtt noen som er det, og jeg har hatt utattelige behandlere og innleggelser. Savner noen med kunnskaper om det, så all respekt til jobben dere gjør :)

delikatessa

15.01.2015 kl.15:32

Alice: Tusen takk og så hyggelig å høre!!! Jeg har også vært borti noen behandlere oppgjennom, men få som veit noe særlig om lidelsen... Har du vært på mestringskurs, forresten? Jeg lærte mye der!

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, #mat, #bøker, #vin, #kaffe, #brus, #vann, sa jeg mat? hehe! #Food #Coffee Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits