Dag 5 av nytt liv, nye utfordringer osv ;)

Det har jommen meg gått bra! Har gått turer hver dag! Lørdag blei det ca 40 min. Søndag blei det først en times tur rundt på Rødtangen så en halvtime i Holmsbu! Superstolt! I lett regn og alt, men vi kosa oss veldig!

I går var jeg på farta hele dagen, og det føltes vanskelig å skulle få det til... Så kom jeg på at vi kunne gå ned til en liten, ny, italiensk restaurant nedi gata og spise litt. Nå var ikke dem åpne, men da gikk vi på city pizza og tok heller med en pizza hjem. Da blei det fort 20- 30 min da også! Heilt suverent!

i dag kjenner jeg at det blir en litt tung dag... Kjeven verker fremdeles etter tanntrekkinga og det blir garantert ikke noen tann på stift inn der, nei... 

Men i morra, folkens, da skal jeg til legen og begynne på nye sett med prøver og slikt for å se om vi overhode kan finne ut noe om denna kroppen... Nå er jeg lei av å ha vondt og av å ha dårlig/ lav energi... VIL BLI BEDRE!!! Det er fryktelig slitsomt aldri å aldri få slippe! Finner nok kanskje ikke ut så mye, men det er forferdelig mange prøver å ta som jeg ikke har tatt! Både i muskler, skjelett, mage og tarm... Håper det er noe å finne ut, og at det er noe å komme fram til...

Nei, nå får den nye dagen begynne, vel... ;)

 

Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits