Jiha! Nye mål og slikt 9. mai 2014

 

 

Har nå bestemt meg for at jeg ska gi meg sjøl en liten utfordring! Det blir 20 min trening hver dag i 20 dager! I dag var første økt! Og poden og jeg gikk først i ca 15 min ned på stranda og kikka litt. Så tok vi en litt lenger tur i kveldinga! Det blei ca 35 min med oppoverbakker og nedoverbakker og over berga og gjennom litt skog! Kjempedeilig! Så første dag er ?check!? 50 min tilsammen, faktisk!

 

Nå er vi på Knatvoldstranda camping på Hurum. Mora og faren min har vogn her ute. Theodor og jeg pleier å være her en del. Dørstokkmila er mye mer overkommelig her enn hjemme, gitt. Rart det der ;) Her er det dårlig mobildekning, og nesten ikke mulig å komme seg på nett? Det er helt supert! Skriver derfor disse innlegga på word og får schmokke de ut når jeg kommer hjem igjen J Theodor spiller på ds?n og jeg skriver litt og røyker litt og skal strikke litt og lese litt J I tillegg har vi spilt mikado og har selvfølgelig både kortstokk og Monopol klart!

 

Kjenner at jeg gleder meg til tur i morra allerede! Jiha! Detta skal gå bra!

 

 

Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits