FAU- møte og noen litt store tanker i så måte... ;)

 

 

Satt på FAU- møte her om kvelden. Det er artig å være aktiv, og jeg har vært vara i ett år og skal til høsten være aktivt fau- medlem. Ønsker mest av alt å være skikkelig aktiv! Gjerne i ledelsesgruppa! Hadde gjort en god jobb, også, så lenge det hadde vart? Og det er der problemet sitter? Jeg er livredd for å ikke greie å stå løpet ut, og erfaringene tilsier at det er sånn det fort kan bli? Jeg har bevist dette, gang på gang på gang på gang? Det stopper seg sjøl etter maksimum halvgått tid! Smertefulle erfaringer? Dyrekjøpt lærdom?

 

Mange vil si at det er pga innstillinga mi nå, da. Hvis jeg ikke tror det går, går det jo oftest ikke. Selvoppfyllende "profesi" osv. ?Nå må du være positiv!? ?Dette greier du!? ?Ikke gi opp før du har prøvd!? Osv, osv! Og jeg veit jo at det er godt ment! Men likevel, jeg kan ikke love folk noe uten å være sikker på at jeg får det til. Det skaper altfor mye angst i meg! ?Tenk om jeg blir avslørt. Tenk om de plutselig skjønner at jeg ikke får det til. Tenk om de blir skuffa, sure, irriterte og alt det der?? Også er det jo sånn at det ikke er like artig, inspirerende, morsomt og givende å bare være en i mengden? Men sånn har det altså blitt? Men du verden som jeg ønsker å stå på for noe, brenne for noe, gjøre noe viktig sammen med andre! HATER å ha en kropp og psyke som ikke funker som før, ass?!!!

 

 

Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits