Outing og tanna som brakk ;)

I går outa jeg meg på face ved å legge ut link til Regnbuekakeoppskrifta! Det var en lett måte å gjøre det på, egentlig. Har tenkt på det en stund, men hver gang så blei det en så svær greie... Hallå folkens, jeg er bipolar og slikt, liksom... 

Hadde tenkt å skrive noe dypt og underfundig om outinga mi, men det jeg egentlig tenker på er den tanna som henger og slenger... Våkna først av mareritt, nemlig, og sovna litt og våkna så av at det knakk oppi tannrota... Veldig guffent, og ganske så vondt rundt tanna... Sjølve tanna er heldigvis rotfyllt så den er ikke vond! 

Hihihi! Du lurer kanskje på hvordan den bare kunne brekke sånn av seg sjøl? Det har med Yup'en å gjøre... Er allergisk (og dette har selvfølgelig IKKE noe med røykinga å gjøre), og må sove med lakris i munnen og tok bare å tygde litt på den med den dumme tanna... KNÆKK! Og jeg som både skal møte tante på kaffe pluss til psykologen i morra... Må ringe tannlegen med en gang i morra tidlig, håper en av dem kan nappe den ut, altså... Også jeg som har fått litt tannlegeskrekk på mine gamle da'r... Og min tannlege æ'kke der i morra engang... Vel, vel, det går seg vel til, den kan i hvert fall ikke bare henge der...

Også jeg som var så trøtt også... Og nå greier jeg ikke å roe meg nok til å få sove... Sitter og kjenner på følelsen i tanna, dytter litt borti med tunga, strammer kjeven... Også jeg som har greid meg i over ett døgn uten piller... Litt seint for sovepiller også... Eller kanskje jeg bare skal ta en halv en? Hm, tenke litt på det... Trenger jo faktisk å få sove nå, da!

Der fikk jeg i meg ei halv ei ;) Sovepille da, altså ;) Forhåpentligvis vil det hjelpe! Slitsomt å bare ligge trøtt i senga uten å greie å sovne... 

 

Snakkes!

3 kommentarer

Andrea

06.05.2014 kl.17:38

Syntes du var utrolig tøff som turde å snakke høyt om lidelsen! Folk tror at vi lever i et veldig åpent samfunn, men mye er fortsatt tabu. Det er det på tide at vi gjør noe med!

Aldri skam deg over sykdommen. Bær den med hevet hode og fortell folk om hvordan det er. Folk vet så skremmende lite og det er vår jobb å opplyse folk for å få bort stigmaet rundt psykiske lidelser!

delikatessa

06.05.2014 kl.22:39

Alt at det tenker jeg også! Og det er så mange flere som sliter, men som ikke tør være ærlig pga andres reaksjoner. Det jeg merker mer og mer er at folk faktisk takler det veldig bra :))

Martha Helene

07.05.2014 kl.00:08

Flott at du forteller om hvordan du har det.

Det med tanna tror jeg vi kan kjenne oss igjen i, bipolare eller ikke. Det er liksom ikke mulig å tenke på noe annet da.

Knallbra navn på bloggen din.

delikatessa

07.05.2014 kl.15:12

Så bra, Martha Helene! Takk skal du ha :))

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits