Åja! Kom på noe mer ;))

Driver og skriver opp dagens form ved hjelp av tall! Det er utrolig interessant, slitsomt, men interessant! Har til nå hatt 3 angstfrie dager siden midten av januar... Men har hatt en del dager hvor jeg har hatt lyst til å finne på ting og å se folk også! Har greid å si ifra til forskjellige familiemedlemmer og venner hvis jeg har følt nødvendigheten av det! Litt sånn for å verne meg sjøl og også for å si ifra når jeg synes folk har gått for langt i forhold til andre folk! Det er godt å ha fått tilbake stemmen igjen!

 

Det er bare angsten jeg må få kontroll på nå, det bipolare er ingenting i forhold til angsten! 

 

Poden og jeg planlegger ferie om dagen. Vi skal kjøre nedover europa litt sånn på måfå! Skal sjekke ut en del campingplasser på veien og gjør det så billig og greit som mulig! Jo billigere det blir, jo lenger kan vi være på tur :) Dette gleder vi oss til (selvom jeg kan kjenne trollet i magan som sier at jeg blir å få helt hetta over ansvaret og store byer og andre språk enn tysk og engelsk...hehe) så jeg har bestemt meg for at dette skal gå helt fint!!! Andre (ganske mange også) har gjrot det før oss, og mange blir å gjøre det etter oss! Har trua på at vi får en strålende sommer! Regner med en nedtur i mai og så et opptur igjen i slutten av juni! Og sånn er det med den saken!!! Hehe! Hvis bare viljens kraft hadde vært nok ;)) 

 

Nei, nå får jeg begynne på dagens første oppgave som er frokost mens jeg sløver på sofaen foran tv'n :))

 

Have a nice one!

 

Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits