Gode tider kommer! Heldigvis!

Har hatt noen gorde dager nå! Litt mindre angst, men ikke helt fritt... Men absolutt dager med mindre! Deilig! I dag fikk jeg visst en liten nedtur... Gjorde litt for mye i går... 

Var på butikken og handla ny yogabukse, var på ny yoga på nytt sted, besøkte ei venninne, dro rett på utviklingssamtale på skola, var innom ei kusine og skravla litt, spiste, dro på innebadet i et par-tre timer, handla middag, lagde den og spiste den og så var det stellings og kveld... PUH! Fikk litt mange kvernetanker på natta om feil jeg hadde gjort gjennom livet, men sovna til slutt! Greide meg hele dagen uten smertestillende og det var bra gjort!

I dag verker knea og pusten er tung. Kjenner hjertet slå hardt og fort. Er trist og føler meg tom for energi. Hoster og brekker meg... MEN vi skal på  badet i dag også! Det er noe med vannet som er balsam for sjela, altså! Dessuten er jeg på slankern og har gått ned over 5 kg til nå, så dette funker! Må bevege meg litt hver dag, og svømming må være bedre for knea i dag enn å gå tur. Trappa her inne føles som et fjell som må bestiges... 

Klarte å feike litt bedre form for poden i dag! Hender han avslører meg, men i dag gikk det ;) Hehe! Heldigvis! 

Men ellers har jeg altså hatt noen strålende, fine og gode dager! Godt humør, overskudd, vaska og rydda! Og når jeg tenker på det, må jeg flire! Søndag var nemlig helt jævlig med angst og migrene, men lørdag gjorde jeg en del... Tror kanskje jeg begynner å se at psykologen min har rett... Må ikke bruke meg opp på en god dag... Det føles verdt det den dagen, men dagen etterp blir jo helt på trynet... Hm... Noe å tenke på... Tror ikke jeg greier å gjøre det, for det er så utrolig nydelig å ha overskuddet! Fredag, lørdag, mandag og tirsdag var gode dager! To gode og en dårlig, joa, kan leve med det! Det er bedre enn 50/50 og annenhver dag ;) 

Det eneste jeg skal i dag er å kjøpe dykkermaske (hvis de har fått det inn) og svømmeføtter, klippe ei, kjøre poden på spilling og dra på badet... Uff, det blei visst litt likevel... Med andre ord blir det ikke en pillefri dag ;) 

Da ønsker jeg dere en finfin dag der ute :)

Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits