Videre bedring...?

Nå har jeg, som sagt, begynt med omega3 og vitaminer. Dette er ikke bare pga immunforsvaret, men også fordi jeg nå har lest at dette kan hjelpe oss med bipolar lidelse. Har begynt å følge flere bipolarfolk på twitter og også bloggene deres på face osv. Synes det er lærerikt og artig! Så får jeg litt mer å gjørra også! 

 

Er faktisk litt irritert på at jeg ikke husker å matblogge... Jaja, moving on!

 

Har finni ut, nemlig, at jeg må skape meg et godt liv på tross av alle utfordringene! Life suck sometimes, men jeg veit likevel at jeg er fornøyd med livet sånn generellt! Har et flott leilighet, gode venner, god familie og ikke minst en nydelig unge! Ville ikke vært noe av dette foruten. Kunne jo bare ønska at jeg slapp å ha vondt 24/7 og angsten kunne godt slippe taket... Resten kan jeg leve med ;-)

 

Det jeg trenger framover nå er en livsplan! Gode middager som er sunne (har nemlig blitt litt vel tjukk igjen,,,), turgåing, kunst, kaffeslabberas og hygge! Og tenk om jeg hadde fått til dette uten å frike ut eller få angst eller noe sånt! Hadde vært digg!

 

Har prøvd div medisiner mot angst, men ingen av dem har virka godt nok! I hvertfall ikke godt nok til å overse bivirkningene... Hadde likt å ha en knapp for å bli kvitt slitne tanker! 

 

I går skulle jeg vært hos psykologen, men det gikk ikke for da var jeg kvalm og jævlig... Orka ikke reise meg opp fra senga før laaangt ut på dagen. Dvs jeg fikk jo fora ungen og fetteren hans, men så var det tilbake i senga før jeg måtte følge dem ned og ut :-) Og så rett opp i senga igjen! Fillern nå snakker jeg så mye om senga at jeg nesten hører at den roper på meg...

 

I dag har jeg lyst til ut på tur på dagen. Har bueskyting med poden og en kompis i kveld, og jeg har også foreldremøte når de skyter... Veit ikke om gutta synes det er greit å være aleine på skytinga... De har bare vært der en gang før og det er lenge sida... Får høre med poden etter skola. Men sånne ting blir drita svære inni huet mitt...!!! Frustrerende!!! Burde jeg la være å gå tur for å da kanskje orke, og få til, de to tinga på kvelden? Herregud, jeg veit ikke...... 

 

Og her begynte innlegget ganske greit, også utvikla det seg som vanlig... Ler meg ihjæl, altså! Men det er sånn jeg funker, dessverre!!! Hahahahaha

 

Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits