Oi, tida flyr visst ;))

Ei stønn sida sist igjen, nå ;-) Har tenkt mye på hva jeg skal bruke bloggen til, hva jeg skal gjøre med den, liksom... Kunne godt tenkt meg å dele den litt mer på face og slikt, men føler at noen av angsinnlegga ikke akkurat gjør seg i så store fora ;-) Det er jo ikke alle der som veit at jeg er sjuk, ei heller vil jeg at de skal vite det... Og det har ikke så mye med skam å gjøre, altså, mer følelsen av at de ikke fortjener åpenheten min på et vis... If that makes sence... Enten må du være nær nok eller du må ha kommet nærmere eller at du er langt nok unna ;)) Tenker ikke da bare følelsesmessig, altså, dette har og med geografi å gjørra! Flere av mine gode twittervenner er innom, det veit jeg, og det liker jeg! Godt å kunne dele!

 

Men altså, hva skal jeg bruke detta til? Til nå har det vært mest en relativt ukritisk dagbok. Og sånn blir det vel siden jeg jo har en bipolar lidelse. Er faktisk ikke alt jeg har kontroll over... Eller det vil si, det hender at min dømmekraft ikke er like sterk ;) Jeg har jo i og for seg kontroll siden jeg ikke går inn i noen psykoser eller sånne greier. Noe jeg er USIGELIG LETTA over!!! Men dømmekraften og sensuren er iblant litt føkka til! Men det gjør kanskje ikke noe? Er litt usikker på hva jeg synes sjøl!

 

Over til noe anna:

 

Hadde venninnebesøk her på lørdag og hun bikka leeenge før meg ;-) Vi fikk i oss 3 flasker vin, og jeg drikker fryktelig sjeldent så jeg burde vært helt blåst, men nei! Følte meg helt på topp! Følte meg ikke full engang, bare sånn som jeg er når jeg er på hypern! Altså som konge på haugen og "Jeg kan greie alt!" Våkna så opp på søndagen og merka MEGET godt at jeg visst hadde vært full! Hehehe! Men lørdagen var bare helt nydelig! 

 

Ellers har jeg hatt det meste de siste ukene... Først "bekkenløsning" (selvom jeg ikke er gravid) så ørebetennelse med penicillin, influensaen tok over når kuren var ferdig og så fikk jeg kanskje et par dager uten for mye før jeg fikk kvalme og magesmerter... HALLO!!! liksom... I dag er første dagen igjen som føles grei ;-) Har forresten beynt med omega 3 og vitaminer for å prøve å booste immunforsvaret! Det MÅ jo være helt på bunnen nå... 

 

Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits