Sunnheten lenge leve!

Nå har jeg altså vært sjuk i flere uker... Tappa for energi, lumbago, ørebetennelse og nå en kraftig forkjølelse med kjempevond hoste og feber og alt... Fant i natt ut at jeg nå aktivit må gå igang med å styrke immunforsvaret mitt! Så nå må det vitaminer og frukt og grønnsaker inn i denna kroppen! Har ikke røyka på et par dager heller og syntes det passa fint, for da kan jeg slutte med det også... Det føltes helt greit i 3 timer, men nå kjenner jeg at tramadolen har begynt å virke og da blir jeg selvfølgelig røyksugen igjen... Hehe ;-) Typisk! Ellers har jeg hatt 4 dager uten og to tre dager med tramadol den siste uka! Veldig fornøyd med det!

 

Men akkurat nå! Nå som pillene virker! Akkurat nå føler jeg meg ikke helt for jævlig! Jeg verken hoster eller brekker meg akkurat nå! Letta! Detta er det beste jeg har følt på 4-5 uker :-) Det var jommen meg på tide!

 

Har forresten finni ut at det jeg trodde var tørr hud på kinna faktisk var rynker... IIIIIK!!!!! Tynne, fine linjer bortover begge kinna... Helt fullt! Det er jo selvfølgelig helt greit! Har jo blitt 45 og har røyka i snart 29 år... (Ja, minus noen opphold så kanskje 25-26 år...) Men jeg blei litt sjokka og overraska ;-) Frika faktisk litt ut og det hadde jeg ikke forventa ;)) Trodde jeg bare skulle synes at slikt var artig, men akk... Hahahahaha

 

Ellers har jeg fått malt et skattoll i helga og det blei dritfint!!!!! 

 

Argh! Får ikke lasta det inn her p¨å denne pc'n... Pokker! Hvorfor ikke det, mon tro? Jaja, bilde kommer seinere :-) Må jo få ordna detta tullet!

 

Faen! Nå tenker jeg jo selvfølgelig ikke på noe anna enn røyk... Og sier til meg sjøl at det jo faktisk er litt mye å slutte med alt samtidig... Og det er jo sant! Sukker, fint mel OG røyk? Ok, utsetter røyken litt til, kjenner jeg! Men jeg trenger jo ikke røyke nå som jeg er klein i halsen... Hadde jeg bare ikke tenkt på å slutte... Grrrrr!!!!!

 

Takk for nå, folkens!

 

Snakkes :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits