Syklusene

Det kan nå virke som om periodene mine har blitt kortere, og dermed oftere også. Hadde ca 2-3 uker oppe og har nå hatt ca 3-4 uker nede, men har begynt å merke at jeg ikke er like tung... Har framleis angst, men føler meg ikke fullstendig tom og sorgfull lenger! Kjente i går at jeg hadde lyst til å begynne å jobbe eller videreutdanne meg igjen! Det er et typisk tegn på at formen er oppadgående! Jippi!!! Tenk om den holder over bursdagen min :))

 

NEEEIII!!!!! STOPP!!!!! Ikke begynn å ha forhåpninger nå!!!!! Orker ikke å bli skuffa PLUSS at jeg nå vil NYTE så lenge som overhode mulig!

 

I kveld hadde vi besøk av ei god venninne og sønnen hennes. Vi spilte Mad og Hobbiten- monopol og hadde det dritgøy! Trengte bare pinex forte og ibux, ikke tramadol :) Har i grunnen greid meg flere dager uten nå! Har bare tatt tramadol på nyttårsaften denna uka! Veldig bra! Me happy!

 

Fikk henta malersakene mine og lagt dem i skattholdet nå i natt! Very pleased! 

 

Kom akkurat på at jeg i kaoset inni meg har glemt å takke kusina og mannen (huseierne) for raus julegave til Theodor. Pluss tante Helga. Hun må også takkes! Huske å tekste dem i morra :) Hadde tenkt til å gi dem nyttårskort med flott bilde, men akk... Hehe, det kommer ikke før til neste år ;) Får nok heller bare tekste dem, ja! :))

 

Skal vi se... Nå er klokka blitt halv tre, lurer på om det ikke hadde vært lurt å fått seg noen timer på øyet ;) Skjønner bare ikke hvorfor ikke superformen kan komme på dagtid og ikke etter midnatt... Inmari kjipt å ikke ha detta overskuddet hele dagen... Det kommer vel snart! Noen dager til så er jeg sikkert på toppen igjen! Gleder meg :))

God natt!

 

Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits