2. januar 2014

Jaja, så er hverdagen på plass igjen... Vi begynte med å forsove oss så det sang etter... Blei vekt av kompisen til sønnen min, han ringte for å høre om T kom snart. Hahaha! 

 

Sitter her i vinduet og leser på twitter ang røykeslutthjelp for gravide. Undres over at det er så vanskelig for folk... Jeg slutta da, men nå greier jeg ikke å slutte for bare livet... Det er bare for meg, liksom, selvom jeg faktisk har lyst til å slippe unna! Jeg skal i hvert fall prøve å bare røyke de røykene jeg har skikkelig lyst på! Derfor har jeg ikke røyka ennå! Selvom jeg kjørte poden på skola, hadde jo mulifheten da. Whatever! Får jo kutta ned litt, da ;) 

 

I dag våkna jeg med ei kjempeleppe! Utrolig komisk! Litt usikker på årsaken, men det kan være ei kvise overfor munnviken som har satt det igang... Ser ikke ut! Hihihi!

 

I dag føler jeg meg litt "flat" og matt... Litt sånn under midt på treet ifht humør og slikt. Har lyst til å vaske huset (faktisk!), men kroppen er ikke helt med på det...Slapp og "tung"... Mye lettere å se ut på folk som har et aktivt liv!

 

Men nå får jeg prøve å komme meg i dusjen. Det er et litt typisk dårlig tegn når det er skikkelig vrient... Misforstå meg rett; jeg vasker og steller meg, men jeg synes litt for ofte at det er en stooor jobb som må gjøres...

 

Nei, nå må dagen starte!

 

Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits