Nytt år og nye muligheter!

I kveld hadde vi nyttårsparty med 3 av podens kusiner, pluss to av mine aller beste venninner, sønnen til hune ene, pluss pappan til poden (altså min eks) Det blei en utrolig hyggelig kveld! Jeg fikk brukt den nye trykk-kokeren min som jeg fikk til jul, og lagde en helt vidunderlig kraft i den. Det blei da kalkun med fløtesaus laga med en kraftig kraft ;) og poteter og blomkål, gulrøtter og brokkoli ved sida av! M! M! M! Digg! Alle koste seg! Til dessert blei det jo pavlova med blåbær og en bringebær- og jordbærcoulis ved sida av pluss hjemmelaga vaniljeis! Kunne ikke blitt bedre, altså! Deilig med vin, champagne, brus og kaffe! 

 

Året fikk altså en verdig avslutning! Poden var storfornøyd og dagen blei god for meg også! Måtte hjelpe på litt med piller, men det var det vel verdt!

 

Vil påpeke at ingen blei fulle, altså, sånn siden jeg skriver om vin og slikt når poden er hjemme! 

 

Gleder meg til å se hva det nye året vil bringe! Satser på mindre angst og mye mer kjærlighet ;)) Vil ha kiling i magen! Men han må komme og ringe på her, altså, orker ikke ut å leite ;) Prøvde meg nemlig på tinder før jul, men der var det bare menn som ville "leke"... Hallo, liksom, det er jeg ferdig med! 

 

Nei nå får jeg prøve å sove litt her! 

 

God natt!

 

Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits