Jula og slikt!

Tenk, nå er jula snart over! Det er verdens koseligste og mest slitsomme tid! Desember og mai er mine garantert dårligste perioder! 

 

Merker heldigvis at selvom jeg er overvelda av sorg og angst inni meg, greier jeg å glede meg over ting i hverdagen og jeg ler av en god vits eller aller helst hvis noen driter seg ut, selvfølgelig ;-) Hihihi

 

Blir usannsynlig sliten av å opprettholde et smilende ytre, men det er likevel veldig mye enklere enn å åpne opp for sårbarheten det er å vise andre hvordan jeg egentlig har det... Pluss at det er slitsomt for folk å måtte forholde seg til det... Altså, jeg har blitt flink til å SI hvordan jeg har det, jeg viser det bare ikke like godt. Men jeg tror jeg har begynt å slippe opp litt, for jeg merker oftere at jeg sier ifra hvis noen sårer meg og sier dumme ting. Da kan jeg faktisk bli helt på gråten!

 

Noe jeg jobber med for tida er å se ned hvis jeg kjenner gråten komme. Da har jeg større sjans for at den kommer ut. Har en tendens til å trenge den bort og vekk, og da ser jeg visst oppover... Mye man kan lære av psykologene, gitt ;) Har i hvertfall sagt fra om ting til modern og til mora til ei veldig god venninne! Den siste kjenner jeg at gnager litt på samvittigheta, men det var hun som nesten fikk meg til å grine og jeg var ikke urettferdig heller! Godt jeg har litt forbedringspotensiale! Hahaha!

 

I alle fall! Har kost meg i jula og klart å kutte bort ting som hadde tappa meg for energi. Har nemlig finni på en ny greie: Jeg driver med ENØK! På det helt personlige plan! Det funker litt ;-)

 

Sitter nå og venter på at jeg skal kunne skru av ovnen hvor pavlovabunnen står og steiker! Den ser ut til å bli helt super! I morra blir det nemlig selskap her hos meg! Vi blir 8-9 stk :) Gleder meg :-)

 

Nå er det endelig bare ca 5 min til jeg kan skru av ovnen! Har tatt en valium å sove på så jeg kjenner den virker ;) Er endelig trøtt ;) 

 

Nattaklem

 

Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits