Jaja

Så var nok en lang dag over...

I går var jeg med ei venninne på sjukehuset. Hunskulle ha hatt sin første hele dag på jobb i 100% stilling etter 14 mnd sjukemelding pga kreft... Denne dagen måtte vi sjekke en ny klump... Lege, mammo, ultralyd og biopsy... Svar om ei uke... Og for ei koselig uke, liksom...

I dag har jeg vært hos psykologen og fått ut litt gugge pluss blitt hypnotisert for avslapning ifht angsten og stresset og alt... Jeg skulle visst ta med meg bilder til nå nåt jeg har lagt meg. Får nå se om det funker ;) Kanskje skru av pc'n? Aaaa, litt usikker på om det vil hjelpe... HAHAHA NOT!

Har også bakt kakemenn i dag og hatt besøk av en nevø først, ei kusine etterpå og ei venninne og dattra til slutt :-) Veldig koselig!

G'night peeps :-*

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits