Lenge sida sist!

Har ikke skrivi på dødslenge pga syasjonær pc som jeg ikke har giddi å satt meg ved... I tillegg til fryktelig mye angst osv osv...

 

NÅ har jeg imidlertid kjøpt meg ny mini-pc! Dvs brukt, men ny for meg :) Jeg er skikkelig happy i hvert fall! Kan igjen sitte i sofaen og føle at jeg gjør noe ;)

 

Har også flytta igjen! Bor nå i en kjempelekker og mye større og mer praktisk leilighet! 2 etg, 3 soverom (så poden har fått gaming-rom!), nytt kjøkken og nytt bad! Det er dødsdigg og inmari lekkert her!!!

 

Har fått opp julekrybba i dag! Koselig!

 

Blir å blogge mer utover, kjenner jeg, og gleder meg til julebakst og moro! Må få lagt inn mobilen på nypc'n også så jeg får lagt ut bilder og slikt :) Dette blir moro! Er på en skikkelig opptur om dagen så dette blir ei kjempegod førjulstid!!! I morra kjøper vi juletre og alt blir fryd og gammen :)) O Lykke!!!

 

Har sovi 14 timer i natt og det var nydelig etter 4 uker med max 4 timers søvn hver natt... I bilker! Ingen sammenhengende søvn, nei... Hadde besøk av ei venninne i går kveld og kasta henne ut kl 21.15 fordi jeg plutselig blei trøtt. Sov innen kl var blitt 21.30 ;) Våkna ikke før klokka kima litt over 9, men snudde meg bare rundt og sov til 11.30! Det var helt nydelig :)) Var nesten sjokkskada i dag og var ørlite fjern i huet og ganske så hektisk i kroppen... Men det var nydelig! Håper på god søvn framover sånn at hypern varer til over jul og nyttår! Kanskje helt til bursdagen min? Nei, det er kanskje litt mye forlangt, men gu det hadde vært deilig!!!

 

Nei, nå må jeg ordne litt i heimen og også få laga litt mat til jr og meg ;) Jeg spiste et par kakestykker til frokost og ingenting siden... Er gørrsulten nå ;)

 

Da snakkes vi, folkens ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits