Takk og lov for litsium!

Nå er vi altså inne i ny leilighet! Er relativt pumpa, men får gjort overraskende mye :) Me happy!

 

Var hos legen i går pga litsiumutprøvinga. Han lurte på om det hjalp noe ogf jeg måtte jo innrømme at det var litt vanskelig å vite noe om akkurat det... Siden jeg jo har flytta og slikt siden sist ;) Det jeg kunne si var jo at jeg faktisk, uten å være hyper, har klart å flytte og klart å jobbe videre selvom jeg har vært nærmere grining og brekninger enn noe annet. Det hadde jeg faktisk ikke klart sånn normalt sett... 

 

I går kveld fikk vi plutselig fri da poden ikke hadde lyst til å dra på juleavslutninga til kulturskola. Det var så deilig, for jeg var helt kake... Det vi gjorde istedet var å bake ferdig pepperkakedeigen jeg laga for et par uker sida og så smokka jeg sammen en dobbel kakemenndeig som vi lagde sniper av. Dette hadde jeg heller ikke klart uten litsiumen! Ikke oppi alt det andre...

 

Det er så deilig å orke å gjøre koselige ting i lag med ungen min, altså! Jeg nyyyyter det! I kveld skal vi kjøpe juletre og bake lussekatter og også saffranskladdkaka, tenker jeg ;) 

 

I dag har jeg også fått jr til å gå med en kompis hjem fra skola så jeg rekker psykologtimen min. Trenger en lang avslapningshypnose nå ;) Evner ikke helt å legge meg nedpå igjen om dagen... Må jo kjøre T til skola i Krokstadelva nå ut året... Men jeg skal prøve å sove bort noen mørke ringer nå snart. Rekker et par timer før dusj og psykolog :)

 

Fuglene er forresten så rare her, nå har de sitti oppå buret i en halvtime mens jeg vaska det og mens jeg sitter her ;) De har flydd en del, men de bruker litt tid på å bli kjent med dette nye stedet ;) Det er jo litt mindre flater å fly på også, da... Jaja, sånn går nu dagan ;))

 

Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits