Lørdag kveld etter en hektisk uke.

For ei uke altså! Har altså gått snart to uker på litsium. Føler vel egentlig at jeg trenger litt høyere dose...

 

Akkurat nå ligger jeg nemlig i senga og griner i fortvilelse... Livredd for å ha tatt et du mt valg ifht flytting. Vi har nemlig omsider fått oss leil i Drammen. Og da gikk det plutselig kjempefort! Så på tirsdag og fikk den på onsdag... Flytter om ei uke...! På mange måter føles det riktig, rett ved søstrene mine og søskenbarna til poden. Han kommer i klassen til fetteren og det er jo helt supert!!! Rett ved slalombakken er det også. 

 

Så mye bra og her ligger jeg og griner og får ikke sove... Er så bittert, har klart meg uten smertestillende i dag, men nå værker det så fælt i hodet, nakken, ryggen og tenna at jeg tror jeg må ha litt for å sovne... Irriterende!!! 

 

Skulle vært på tweetup i  går, men migrene forandra planen..Orka vors hos Frøydis og det var hyggelig og veldig gøy å møte henne! Det hadde jeg gleda meg til :) Hun var drittøff og ba flere av oss som hun aldri hadde møtt!

Sliter litt med å holde hodet høyt her nå, migrene... Den ga seg litt på dagen, men kom igjen i kveld... Stress og uro er ingen god combo...

 

Sliter med at telefonen er helt dust her... Snakkes!

2 kommentarer

Kusina

04.12.2012 kl.10:17

Går det bedre nå?? Virker som flyttinga er godt i gang, og at du ser lyst på det? Ikke rart om de siste ukenes stress og mas med pakking og flytting ikke bare bidrar til sinnets munterhet! Det tar på å holde på med slikt, - dessuten å være den eneste som tar ansvar! - Blir godt å bo ett sted, da! Husk å ta te- og stearinlyspauser i alt stresset! <| :-) *julenisse ;)*

delikatessa

04.12.2012 kl.10:21

Tusen takk :) Det går heldigvis bedre :) Er rart når poden er borte så begynner hjernen å kverne... ;) Er godt igang med flyttinga, håper på å få tatt noen runder i dag også :) Det er kasser overalt ;) Hehe! Blir godt å være inne til jul :)

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits