Grrrrr! Forbannede husleiepriser!!!!

Blir gæærn, altså! Får meg antakelig ny leilighet i Drammen nå! Det er bra!

 

MEN HUSLEIEPRISENE, DA MANN!!!!!!!!!

 

Det henger jo ikke på greip! Det koster altså 13500 kr pr mnd pluss strøm... I tillegg er det 35000 i depositum...!

 

Også tenkte jeg at jeg jo måtte kunne få bostøtte siden jeg er ung ufør og siden det er så dyrt å leie, men nei da...! Argh!!!!!

Tjente for mye til det...

 

Men det er en superfin leilighet, beliggenheten er helt topp og hele kåken er nyoppussa og ny isolering og varmepumpe og alt bra. MEN 13500!!!!!!!

 

Kunne jo betjent et lån på nesten 3 mill, men lån får jeg jo ikke, til det tjener jeg for lite... Dvs, for å kjøpe noe i tettbygd strøk... Vil jeg langt utpå landet og i huttiheita hadde jeg jo kunnet kjøpt noe, men utrolig nok så vil jeg altså ikke det!

 

Ellers er jeg i en god periode om dagen, håper bare det holder seg fra til flyttinga ;) Det blir da 1. februar! Jeg var den beste på lista og han skulle bare høre med referansen min, og det er min venninne som jeg leier hos. Hun lovte å si mye bra ;)

 

Men tross alt av pris og slikt, gleder jeg meg til å flytte! Theodor kommer da på trinnet til fetteren og bestekompisen sin! Veldig bra! Det blir godt å komme nærmere søstrene mine som begge bor i området!

 

Takk for meg for denne gang ;)

 

Snakkes!

2 kommentarer

Kusina

26.11.2012 kl.15:29

Litt rutete nyheter, ja, - men likevel, så deilig, da!!! Å flytte til byen igjen!!! Men den prisen!!!!!! GRATULERER! blir stas å besøke dere der! Leiligheten er griselekker! Møblene òg, men de følger vel ikke med. Du har fine møbler sjøl, du! :))))

delikatessa

26.11.2012 kl.15:30

Kusina: Hehe! Møblene følger nok ikke med, nei ;) Mine er jo mer fargerike, da ;) Det blir deilig å komme seg til byen igjen! Gleder meg til besøk :)

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits