Nytt pilleregime...

Ja, da har jeg altså begynt på litsium... Starta i går morges så nå er det piller kl 10 og 22... Om ei uke skal jeg ta blodprøver.

 

Begynner på en lav dose så den må nok økes, men jeg aner ikke om kroppen min blir å respondere bra på dette... Time will show! 

 

Nå tar jeg ihvertfall morrapillene og legger meg litt igjen... Blir litt kvalm og uggen i magen av dem, men det er jeg jo ofte likevel så pytt pytt... ;) 

 

Håper at dette funker, i dag skulle jeg vært med ei venninne på kafe i Kongsberg, men jeg blei så stressa av tanken at jeg måtte si nei likevel... Må kjøre saxen til Theodor etter skola pluss speidern i kveld...

Haaaater å være sjuk!!! Pleide ikke å føle meg sjuk før jeg fikk angst... Den er værre enn bipolar, altså, eller kanskje det bare blir litt ekstra ille å få den på toppen... Kjipt at gode perioder blir fucka opp av angst!!!

 

Sånn går nu dagan... ;) Sove litt nå, da ;)

 

Snakkes!

2 kommentarer

Pamis

20.11.2012 kl.13:03

Æsj kjipt =/ God bedring :)

delikatessa

20.11.2012 kl.15:17

Pamis: Takk :)

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits