Lørdag morgen!

Her sitter jeg da, mens vaskedama jobber rundt meg! Det er verdt hver enda krone, det er nå helt sikkert :)

 

Slutta på angstmedisinene på torsdag og i natt begynte jeg å kjenne at hjernen begynte å kverne igjen...

Skulle jeg gjort...? Skulle jeg sagt til Theodor...? Var det dumt av meg...? Ikke noe slutt på setningene, bare mange halve spørsmål som begynte å kverne og jobbe seg rundt i hjernen... SLITSOMT!!! Kjenner det i dag også... Er ganske så mye mer skjelven i dag enn jeg har vært de siste dagene... Kjedelig!

 

Må innom Arons bruktmarked i dag og kjøpe slalomstøvler til poden, men gruer meg litt... Veit det er grusomt mye folk der... Og jeg som alltid var på topp blant mye folk, kjenner nå at det fort kan stoppe meg... Kanskje modern gidder å være med som anstand? Eller en av søstrene? Hm, får høre litt ;)

 

Har fått sobril, men veit ikke hvordan jeg reagerer på dem. Hjelper de i det hele tatt eller blir jeg trøtt? Aner ikke... Får ta en nå snart og sjekke litt, kanskje jeg må bli henta også, gitt... Sukk... Føler meg helt handikappa iblant... Jaja, whatever...

 

Ler meg ihjæl, altså, teksta ei søster nå, og venter og venter, liksom... Vil jo at hun skal svare NU!! Hehehe!!!

 

Tålmodighet er ikke akkurat min sterkeste side ;)) Hihihi!

 

Ser forresten på Selling houses, Australia! Det er så bra program! Koselig og medmenneskelig og oppussing og renovering. Alt på en gang! Loving it!!!

 

Sånn som hjernen min raser nå, skal vi ikke se bort ifra at det kommer flere innlegg i løpet av helga ;)) Hehehe! Hyperangst, jej... Hihihi!

En sobril har nu blitt slukt, da gjenstår det bare å se om den virker ;)

 

Snakkes!

4 kommentarer

Tanja

17.11.2012 kl.11:56

lykke til... fint hvis du får noen til å bli med deg, men jeg er sikker på at du klarer det selv også, for det har du bestemt deg for.. Ønsker deg en god dag

superjanne

18.11.2012 kl.03:47

skal legge bloggen din i favs! arti og kunne lese om flere i samme situasjon.

delikatessa

18.11.2012 kl.04:55

superjanne: Artig :) Jeg og liker det :)

delikatessa

18.11.2012 kl.04:56

tanjaravn: Fikk med meg søs ;)

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits