Fredda'!!

Så var det fredda, igjen ;) Har hatt en hektisk, men bra uke!

 

Noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde noen å ha "fredda" sammen med, men pytt pytt! Selvgjort er velgjort! (er det ikke så?) Tjihi ;)

 

Egnershowet var kjempebra! Besøk av kusina og mann var så hyggelig! Søstern og en nevø kom også utover kvelden! Vi kosa oss fælt :)

 

Torsdag var jeg hos legen igjen og fikk endelig resept på litsium, men jeg måtte få noen andre tabl ut av systemet først så jeg begynner på mandag!

Har store forhåpninger til dette, redd for å bli skuffa... Håper det går bra! Fikk litt sterkere sobril for å komme meg gjennom helga ;) Så da får me sjå :)

 

Sønnen min blei så rar da jeg skulle til legen. Han begynte å gråte og håpa så inderlig at vi skulle finne ut hva det er med meg. Jeg sa, som sant er, at vi jo veit det. Da sa han at han bare håpte på at jeg kunne få noen medisiner som virka! Han gråt flere ganger og i ganske lange omganger, stakkar! Jeg klarte å ikke bli helt satt ut, så jeg tror nok jeg takla det greit! Sa han kunne være mer, være hos mormor eller være hjemme aleine. Han valgte det siste selvom han var redd og bekymra! Jeg synes han var drittøff!!! Ligner visst på mora si, da ;) Håper bare ikke han arver dette bipolare styret, altså! Det er for slitsomt å ønske noen...

 

Jaja, i dag har jeg vært i Drammen og ei venninne og jeg har rusla litt på Strømsø og kjøpt kaffe og deilige linser på Baker Hansen! mmm, digg! Så fikk jeg kjøpt nye vindusviskere og bytta dem! Henta poden, dro innom nyåpna kiwi nedi gata og snart skal han kjøres inn til papsen i Oslo! Jeg skal på et annet venninnebesøk før jeg drar hjem igjen litt seinere i kveld!

 

I morra kommer vaskedama kl 10... Litt tidlig, men greit nok! Kan sove litt seinere på dagen!

 

Dere får ha en fin helg så lenge!!! Digger at dere gidder å lese om meg og mitt og mine tanker og slikt ;)

 

Snakkes!

6 kommentarer

Kristin

16.11.2012 kl.15:23

Hei og god helg til deg. Synes du er tøff jeg som har en så aktiv hverdag og du stiller opp både med sønn - venner og familie. Har vært gjennom Egner runden hos oss også og det var en opplevelse.

Håper i likhet med sønnen din at du får medisiner som hjelper det er alfa- og omega. Godt at han tørr å gråte og greier å sette ord på hva han føler.

Vi hadde tøffe perioder da ungene nærmet seg alderen for storesøsters dødsdag - spesielt med datteren min nå redselen hennes gikk på om vi måtte oppleve det en gang til.

Jeg tror mye er gjort når ungene klarer og tørr å sette ord på de slitsomme tankene.

God god helg til deg som jeg beundrer veldig - vi sees plutselig en dag

Kusina

16.11.2012 kl.15:33

Poden er supergod! Han er en reflektert, fornuftig, klok, høflig, vitebegjærlig, morsom og snill ung mann! Gi han en knuseklem fra meg! Lykke til med helga og manda'n!

Pamis

16.11.2012 kl.15:36

Ha en kjempe fin helg :)

delikatessa

16.11.2012 kl.21:32

Kristin: Det har du rett i! Det er kjempeviktig at de klarer å sette ord på det vonde, og da er mye gjort! Stakkars hun som var redd, da!

Har veldig lyst til plutselig å se deg ;)

Tusen takk for gode ord igjen, du er suveren!

God helg :)

delikatessa

16.11.2012 kl.21:33

Kusina: Takk, kjære kusine :) Skal gi'n en klem på søndag :)

Klem til deg fra meg ;-*

delikatessa

16.11.2012 kl.21:47

Pamis: En god helg til deg også! Har akkurat vært inne og lest på bloggen din :)

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits