Siden sist!

Nå har jeg hatrt noen dager som tok litt mer enn de ga...

 

Lørdag skulle vi på speidertur til Knabben! Jeg starta kjekt uten for mye medisiner og etter 10 min hadde jeg migrene... Ok, zomig nesespray kurerer og smertestillende piller blei inntatt på høykant! Kjente at det var veeeeldig nødvendig, ja... Hallo, sekk med ved og kaffe og slikt er slitsomt for en kranglete kropp! Jeg blei så sliten, og tenkte opptil flere ganger at jeg ikke greier ett skritt til, vurderte å gi meg, men visste at gullgutten ville bli lei seg hvis jeg ikke kom meg til toppen... Så jeg sa til de andre at de bare skulle gå på, trengte ikke å vente på meg, det er jo det aller verste når jeg veit at de må gå saaakte pga meg. Superstress! Jaja, etter ca 1,5 time oppover var vi endelig framme og kunne tenne bålet og kose oss!

 

Nedeover igjen måtte jeg krabbe og skli fordi det var så glett og låra mine skjalv som aspeløv...

 

Godt å komme seg hjem igjen! Og da fikk vi koselig middagsbesøk!

 

Søndag hadde en fadderunge bursdag så jeg var og hjalp til med forberedelsene, men var så skjelven at jeg ikke orka selve bursdagen... Slitsomt å gå og smile og prate og være hyggelig... Dro og fikk middag av de gamle i stedet ;)

 

Mandag sov jeg... Henta sønnen min, dro og handla, hadde glemt å sjekke kontoen så det gikk ikke ;) Dro hjem med en pose istedetfor tre ;) Tørre rundstykker til middag...

Kl 18.20 kom jeg på foreldresamtalen på skola kl 18.30 så vi hoppa i bilen med joggebukse og slikt...

 

Så kom modern og rydda kjøkkenet for meg! O Lykke!!! Hune er kjempesnill!!! Tusen takk!!!

 

I dag er en bedre dag, har sovi et par timer og det var godt :) Orker jo å blogge. så da er jeg vel bedre igjen!

 

Håper jeg holder formen til i morra for da skal jeg ha middagsgjester av kusina mi og mannen! Gleder meg!!!

 

Hihihi!!! På vei til skola i dag morges sang vi den blide Karius- og Baktus- sangen for full guffe på den triste melodien og med mye gråt og tenners gnissel! Vi holdt på å le oss ihjæl! Elsker sånne øyeblikk :))

 

Men i kveld er det Torbjørn Egner- dag på skola! De regner med 2000 mennesker... Alle klassene skal ha skuespill på sine egne rom... Tror nok jeg må ha litt medisinhjelp da, ja ;) Og etterpå er det kusinevenninnetreff i Drammen. Modern kjører meg og er barnevakt og en av søstrene mine kjører meg hjem igjen. Orker ikke kjøre, er jo ikke i så tipp topp form heller, da ;)

 

Så er det bare å håpe at jeg kommer tilbake med noen blogger som er litt morsomme igjen ;)

 

Take care så lenge!

 

Snakkes!

6 kommentarer

Camilla Olsson

13.11.2012 kl.16:50

Hei :-) Visste ikke at du blogget. Du er tøff og modig som deler livet ditt med leserene dine. Respekt!

Klem fra Twittervennen Camilla

Kusina

13.11.2012 kl.21:47

Vi kan snu på kort varsel! Og vi kan spise pølser og lomper! Du behøver ikke smile hele tida! Gleder meg til å treffes! Du er tapper! ❤ Det er helt sikkert midt i russen, så 17 var kanskje litt optimistisk! Jeg tekster deg! 😘

Kusina

13.11.2012 kl.21:48

Jeg mente midt i rushen! Haha!

Kristin

14.11.2012 kl.05:30

Har stor respekt for deg og synes du er knalltøff som kjører et så stort program. Tipper det ligger små elementer av overskudd i alle opplevelsene men det er ikke lett å se nå programmet blir så tett. Et så stort Egner show kan ta peppen fra de fleste så ta medisin med god samvittighet du. Du er superflink til å stå på og stille opp i hverdagen. Flere av oss andre med "kontor-form" kunne ha godt av den speiderturen men du gjennomfører. Håper ladedager virker og gi deg tid nok til å komme over disse hektiske dagene.

delikatessa

16.11.2012 kl.15:01

Kristin: Tusen takk! Ladedagene holdt godt denne uka! Lettelse :)) Prøver å sove litt hver formiddag så jeg veit at jeg har litt å gå på, vettu! Viktig for meg, det! Har orka flere koselige ting igjen, og det nyyytes ;)

Klem

delikatessa

16.11.2012 kl.15:03

Camilla Olsson: Jeg har nesten akkurat begynt, synes det er stas! Deilig å få det ut! Takk for at du har vært innom og lest! Setter stooor pris på det :)

Klem

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits