Søndag kveld!

Herlig med gode tilbakemeldinger her på bloggen! Det oppmuntrer virkelig :)

 

Da er poden henta og vi tok en liten kaffetur innom fadern/ morfar på veien hjem. Mormor var på møte, så han var aleine hjemme. Alltid koselig å stikke oppom de gamle :)

 Hjemme hos de gamle :)      Slæpper av i sofaen!

Vel hjemme igjen ville poden ha pasta penne til middag, så da blir det det med kjøttdeig ved sida av :) Det blir nok bra! Har ikke noe særlig matlyst å snakke om, men jeg veit at det blir godt :)

 

Ang matlyst, ja! Det hadde nå vært utrolig superdupert om vekta slo følge med matlysta, liksom! Men neida...! Spiser nesten ikke, men vekta går bare oppover... Grrrrr!!!!! Får skylde på medisinene! Ikke på colaen og slikt ;)

 

I kveld skal jeg sitte sammen med gullgutten til han sovner. Fast takst etter pappahelg :) Kjempekoselig for både liten og stor!

 

Nei nå er det middagskveldsmat!

 

Snakkes!

2 kommentarer

Kristin

05.11.2012 kl.06:06

Hei og god mandag til deg du har en nydelig gutt som høres ut som om han er en skikkelig mammagutt. Har også en av den utgaven heldigvis. Vi koste oss med TV sammen under pledd i går selv om han er 9 år - heldigvis håper det varer lenge.

Ønsker deg en fin uke, Vi meldes.

delikatessa

05.11.2012 kl.09:55

Kristin: Ja, han er en skikkelig mammagutt, i hvertfall når ikke så mange ser det ;) Han kan til og med være litt mammakosen når de rette folka er på besøk ;) Han har blitt 10 år, så det er nå dyrebart når det skjer :)

Ønsker deg også en kjempefin uke :)
Meldes :)

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits