En helgehilsen og tanker om litsium og en morsom lege ;)

Hei igjen!

 

Har hatt en deilig helg :) Eller dvs, var for klein til å dra innom på venninnebesøk i Oslo, men dro hjem og knerta ei flaske vin istedet :) Hehehe! Blei deilig brisen og fikk flørta litt på twitter! I like!

Lørdagen var jeg, merkelig nok, litte granne redusert...hihi! Men jeg flørta litt mer og hadde et par besøk i løpet av dagen også! La meg gørrtidlig og sov over 13 timer så da er jeg i bedre form igjen i dag ;) Nå baker jeg og flørter jeg og koser meg og alt det der ;)

 

Var innom legen på fredag for å ta noen blodprøver. Jeg har fjerna 3/4 av skjoldbrukskjertelen, så det må testes med jevne mellomrom. I tillegg har jeg begynt å snuse på litsium... Det er visst bare et stoff som alle har i hjernen og som jeg kanskje har for lite av... Jeg sa til legen min at jeg lenge har vært redd for litsium da jeg har trodd at det var nærmest som kjemisk lobotomi. Da smeller det fra den godeste doktor lege: "Ja, hadde nå det egentlig vært så gæli?" Og jeg bare: "Nå lever du jævlig farlig, her...!!" Hehehe! Vi lo godt og var skjønt enige om at det er godt vi kjenner hverandre godt :) Har gått hos han siden jeg var 10, så det blir noen år! Han har jo vært med meg på rundene mine og jeg veit han liker meg! Og det er bra!

 

Ellers er jeg framleis litt skjelven og har en klump i halsen som gir brekninger... Veit ikke om det er psykisk eller den lille biten av skjoldbrukskjertelen som har vokst... Den har vokst litt før. Vil egentlig bare ta den ut, skjønner ikke helt vitsen når jeg må ta piller likevel! Jaja, whatever!

 

Sånn det var nok et bipolart innlegg, hahahahaha! Godt, kjipt, artig og alvorlig ;) Meg i et nøtteskall!

 

Kommer bakeinnlegg i dag også!

 

Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits