Meg og menn!

Jeg veit ikke jeg, synes dette med menn er litt vrient... Misforstå meg rett, jeg liker menn, men det er ikke alltid så greit! På en måte er jo ikke det å ha bipolar lidelse akkurat noe man tar opp på første date. Så er det nå sånn, da, at noe av det første vi spør folk om er: Hva jobber du med, da? Og siden jeg er livredd for å bli avslørt; sier det, selvfølgelig... Påpeker at det er bipolar 2, og ikke bipolar 1... At jeg klarer meg fint nå som jeg slipper å jobbe og slikt... Og gjør alt mye værre enn det hadde trengt å bli...

 

Noe som er ergelig er at jeg har blitt så ansvarsbevisst også. Før tok jeg jo bare den jeg hadde lyst på med meg hjem. 

Så fikk jeg etterhvert kjæreste, vi blei samboere, jeg blei gravid, han dumpa meg, jeg fikk et barn! Og plutselig kunne jeg jo ikke ta med noen hjem mer, ei heller bare bli med noen... Tenk om noe skjer med meg? Så ego kan jeg tross alt ikke være!

 

Jeg er veldig glad over å aldri ha vært suicidal, men jeg har heller aldri vært redd for å dø! Jo bortsett fra da jeg som barn og ungdom var  kristen, og livredd for å havne i helvete, selvfølgelig... ;))

Men nå, null frykt! Det er også fantastisk befriende!!! Og jeg veit at jeg er heldig, for mange med angst og depresjoner sliter mye med selvmordstanker!

 

Men tilbake til dette med menn, er det noen der ute? Hihihi!

 

Nå begynte jeg akkurat på en laaaang forsvarstale for meg sjøl igjen her, skjønte det heldiogvis og sletta den! Hehehe!

 

Det jeg ønsker aller mest er jo at en skal komme og elske meg pga alt det som gjør meg til den jeg er, ikke på tross av! Vil ikke be om unnskyldning for å være sjuk!

 

Men særriøst, i morra blir det oppskrift på noe gluten- og laktosefritt! Tror det sniker seg inn ei kake!

 

Snakkes!

2 kommentarer

Bente Johanne

20.10.2012 kl.23:22

Hei!

Der var du jo, du og bloggen din! Veldig modig du, ikke alle klarer å være så åpen. Gleder meg å følge med deg her. :-) Klem

delikatessa

21.10.2012 kl.20:50

Takk skal du ha! Det er jo derfor det er litt skummelt ;) Men som jeg sa, veldig befriende! :)) Klem

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits