Herrrlige lørdag!

Jajaja, så var det lørdag!

 

Har fått koselige kommentarer på bloggen min, og det er veldig stas! Takk skal dere ha!

 

Jeg må inrømme at det koster litt å være rett fra levra, men du verden så befriende det er samtidig!!! Liberating!

 

Oki doki! Hva tenker jeg så på i dag? Jo, at jeg skulle ha gjort mye, men dagen forsvant på sofaen foran tv'n... Både sovende og våken ;)

Ja, jeg har jo vært på twitter og face, selvfølgelig, men har ikke vært utafor døra... Har ikke tatt meg enb røyk engang...

 

Piller. Min mor er pillenazi nr 1 i landet! Helt sikkert! Hehe! Dvs de man kan bli avhengig av... Jeg har nå begynt å bruke medisiner mot angsten... Har bare brukt smertestillende de siste 4 åra, (mot både smerter og angst),  men nå har jeg fått tre andre mot depresjon og panikkangst. Det hjelper... En av dem er vival, men de har jeg ikke tatt på 2 dager, og ikke smertestillende heller på tre dager. Enda jeg har vondt... Det er bare det at det er litt skummelt med piller... Jeg har måttet "overleve" et par uker, men nå funker de langtidsvirkende pillene og de er ikke avhengighetsskapende!!!  

 

Feirer med en cider eller to i kveld! Deilig!

 

Klokka er nå 22.38 og nå begynner jeg å våkne... Hahaha! The life of a bipolar person! Som atpåtil er b-menneske... Som bipolar er man gjerne ikke helt tipp topp om morran, men jeg kvikner jo ikke til før utpå natta... Å hadde jeg bare levd på bohemenes tid... Trenger flere seine netter, mer vin, mer maling og mer moro!!!

 

Kjenner at det kommet et innlegg til i kveld, det blir om meg og menn ;))

 

Snakkes!

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

delikatessa

delikatessa

45, Drammen

Er ei dame med bein i nesa! Bor sammen med sønnen min, og det er helt topp! Digger ungen min, fuglene våre, #mat, bøker, vin, kaffe, brus, vann, sa jeg mat? hehe! Jeg er #frisør og #lærer, med #bipolar lidelse, #bipolar2, #angst og #depresjon... Og ikke glem #kroniske #smerter da...! Selvfølgelig, liksom! Stas... NOT!

Kategorier

Arkiv

hits